Lajme

Prezantohet Projektligji për Qeverinë, parashihen të jenë tre zëvendëskryeministra, 15 ministri si dhe rreth 40 zëvendësministra

Prezantohet Projektligji për Qeverinë, parashihen të jenë tre zëvendëskryeministra, 15 ministri si dhe rreth 40 zëvendësministra
15:58 | 01 Korrik 2020

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës, Besnik Tahiri, ka prezantuar sot Projektligjin për Qeverinë, ku parashihen të jenë tre zëvendëskryeministra, 15 ministri, 2 ministri në diskrecion të mandatarit, rreth 40 zëvendësministra, si dhe rreth 250 këshilltarë politikë.

Tahiri ka thënë se ky Projektligj do të sjellë organizim dhe organizim dhe funksionim më i mirë i Qeverisë, ndarja e punëve ndërmjet anëtareve të Qeverisë dhe koordinim më i mirë i institucioneve, transmeton Telegrafi.

“Projektligji parasheh 3 zëvendëskryeministra, 15 ministri, 2 ministri në diskrecion të mandatarit, Rreth 40 zëvendësministra,Rreth 250 këshilltarë politikë dhe nën-punës të kabineteve. Nuk ka ministra pa portofol, Ndalohet krijimi i trupave shtesë me funksione paralale”, ka thënë Tahiri para mediave.

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Të tjera