×
Etiketë: parashihen
Lajme26 Gusht 2020
Ligji për Parandalimin dhe Luftimin e Pandemisë COVID-19 ka hyrë sot në fuqi. Gjithë personat që nuk bartin maska do të dënohen me nga 35 euro, ndërsa ata që nuk e respektojnë orarin me 500...
Lajme14 Korrik 2020
Qeveria Hoti ka shtrënguar masat në luftën kundër koronavirusit. E në mbledhjen e mbajtur sot janë paraparë edhe dënime të ashpëra, për personat që nuk i respektojë masat si dhe për ata që përhapin sëmundjet...
Lajme01 Korrik 2020
Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës, Besnik Tahiri, ka prezantuar sot Projektligjin për Qeverinë, ku parashihen të jenë tre zëvendëskryeministra, 15 ministri, 2 ministri në diskrecion të mandatarit, rreth 40 zëvendësministra, si dhe rreth 250 këshilltarë...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.