[wp-story]

Ekonomi

Prerësit ilegal po i diktojnë çmimet, drutë e dimrit po i shesin shumë më lirë në treg

Prerësit ilegal po i diktojnë çmimet, drutë e dimrit po i shesin shumë më lirë në treg
18:35 | 12 Shtator 2020

Malet e Prishtinës po vazhdojnë të priten ilegalisht çka po i dëmtojnë shumë, sidomos ata të Butovcit e Rimanishtës.

Sipas inspektoratit të agjencisë së pyjeve, pandemia ka ndikuar që numri i prerësve ilegal të rritet edhe më shumë, dhe për pasojë numri i një metri kub dru të prerë ilegalisht në treg të shitet 38 euro.

Derisa metri kub i druve me vulë të shitet 50 euro.

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera