Lajme

Partitë shqiptare në Bujanoc marrin 26 ulëse në kuvendin komunal të Bujanocit

Partitë shqiptare në Bujanoc marrin 26 ulëse në kuvendin komunal të Bujanocit
11:29 | 22 Qershor 2020

Dje janë mbajtur zgjedhjet nacionale dhe ato lokale në Serbi, në ato nacionale shqiptarët kanë garuar në një listë të përbashkët ku me sukses kanë arritur ti sigurojnë 3 deputetë , ndërsa në ato lokale në komunën e Bujanocit partitë shqiptare kanë fituar 26 ulëse dhe e para ka dal PD e udhëhequr nga Nagip Arifi shkruan 06 Press.

Portali online 06 Press ka siguruar për secilen parti sa ulëse i ka fituar në kuvendin komunal të Bujanocit: Partia Demokratike e udhëhequr nga Nagip Arifi ka fituar 10 ulëse, PVD udhëhequr nga Shaip Kamberi ka fituar 8 ulëse, LPD e udhëhequr nga Shqiprim Musliu ka fituar 4 ulëse, APN 3 ulëse dhe UDSH ka fituar 1 ulëse, pra shqiptarët gjithsej kanë fituar 26 ulëse në kuvendin komunal të Bujanocit, ndërsa serbët kanë fituar 15 ulëse dhe sigurisht se kryetari do të jetë nga partitë shqiptare e burime të 06 Press tregojnë se Nagip Arifi do të jetë kryetar i ardhshëm.

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera