Kronika

Ndërron jetë shoferi i Qendrës Mjekësore në Istog

Ndërron jetë shoferi i Qendrës Mjekësore në Istog
14:21 | 21 Korrik 2020

Ka ndërruar jetë papritmas shoferi në Qendrën Mjekësore në Istog, Haki Maksutaj. Lajmin e ka kumtuar drejtori i shëndetësisë në Istog, Mujë Osmanaj.

“Sot po ndahet nga ne dhe familja punëtori (shofer)Haki Maksutaj i cili do të na mungoj. Hakiu ishte punëtor i vyeshëm dhe i diciplinuar në tërë këto vite pune! Ngushëllime familjes,punëtorëve të QKMF të Istogut dhe gjithë atyre që e deshtën! I lehtë i qoftë dheu i Kosovës” shkruan Osmanaj në njoftim.

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera