Lajme

Ndërpret seanca e Kuvendit për shkak të rrezikut nga mosajrosja

Ndërpret seanca e Kuvendit për shkak të rrezikut nga mosajrosja
20:28 | 09 Korrik 2020

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka përfunduar në për shkak të mungesës së kushteve, konkretisht mungesës së ajrosjes.

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani tha se për shkak të ajrosjes është bërë rrezik të vazhdohet seanca e cila do të vazhdojnë nesër në orën 11:00

Kurse, seanca për ku do të raportojë kryeministri Hoti dhe debat parlamentar lidhur me menaxhimin e pandemisë COVID-19, do të mbahet nesër në orën 16:00.

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera