Lajme

Hoti tregon se cilat pagesa i ka ekzekutuar sot Ministria e Financave

Hoti tregon se cilat pagesa i ka ekzekutuar sot Ministria e Financave
23:22 | 25 Qershor 2020

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ka bërë të ditur se Ministria e Financave ka ekzekutuar tri pagesa.

Sipas tij, ministria në fjalë ka ekzekutuar pagesat si në vijim:

■ për 7,241 përfitues (persona fizik) në shumë prej 1.2 mil euro,
■ për 4,191 përfitues në shumë 1.3 mil euro për subvencionim të qirasë,
■ në proces të finalizimit është edhe një listë prej 454 bizneseve në shumë totale 900 mijë euro.

Më poshtë mund ta lexoni shkrimin e plotë të tij në Facebook.

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera