×
 • Lajme
 • Lajme

  KEDS njofton se këto vende do të mbesin pa rrymë

  FrontOnline
  14 Prill 2023

  KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës.

  Në njoftimin e KEDS thuhet se për shkak të punimeve në rrjet disa zona nuk do të kenë rrymë.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

  15.04.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 110/10(20) [kV]  Prishtina 7 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Dalja 12 Hajvalia  (kodi: 19000040) prej orës 09:00  deri në ora 14:00       

   Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2, Mili Hajvali .

  Arsyeja: ndërprerje për siguri. Premontimi i shtyllave 10 [kV].

  2.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Palaj  do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Prelluzha (kodi: 18024003) nga ora 09:00 deri 14:00

  Vendet: Plemetin,Stanovci i ulët, Prilluzha,Lumi i madh,Gllavotini,Bivolaku,Zhilivoda,Strovci dhe Bequku.

  Arsyeja: ndërprerje për siguri, Eleminimi I ndarsit te demtuar, shtrengimi I perquesve ,pastrimi I trases

  16.04.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Shtime do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Carraleva (Kodi: 41046004)  prej orës 09:30 deri 14:30

  Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker. Fshatrat: Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Zevendsimi i shtyllave te thyera me të rejat nderrimi i perqusve, nderrimi i izolatoreve, …

  Punime në projekte investive

  Ferizaj

  1.

  Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) – (H10 dhe H06)  do të ndërprehet:

  NS 35/10kV Ferizaj III (kodi 400420) dhe pa tension mbeten daljet 10kV nga ora 09:00  deri në ora 15:00.

  Vendet: Rrugët: 12 Qërshori, 15 Shkurti (një pjesë), Agim Matoshi (një pjesë), Asim Vokshi (një pjesë), Avdyl Dura, Besim Rexhepi, Dëshmorët e Kombit, e Ilirisë, Ejup Statovci (një pjesë), Enver Topalli, Gjemajl Kada (një pjesë), Hamëz Jashari, Imri Halili (një pjesë), Indrit Cara (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Rifat Berisha (një pjesë), Xhemajl Kada (një pjesë) dhe Saranda (një pjesë), Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë),ef Jubani (një pjesë), Agim Prodani (një pjesë), Ali Hadri, Beq Heta (një pjesë), Besim Rexhepi (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Elhami Hasani (një pjesë), Enver Maloku (një pjesë), Faik Rexha (një pjesë), Gramozi (një pjesë), Gursel e Bajram Sylejmani, Hajdin Matoshi (një pjesë), Imri Halili, Lagja e Qiraxhive, Liman Reka, Luigj Gurakuqi (një pjesë), Mujo Ulqinaku (një pjesë), Nekadin (një pjesë), Rexhë Berisha (një pjesë), Riza Matoshi (një pjesë), Rrezak Shala, Sylejman Pitarka (një pjesë), Vezir Jashari, Viktor Hygo (një pjesë), Xhyli Semaja (një pjesë).

  Fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë), Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët, Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok, Elezaj (një pjesë), Gërlicë (një pjesë), Greme, Qardak-Kaçaniku i Vjetër (një pjesë), Magj. Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Rakaj dhe Varosh.

  Arsyeja: Projekte Investive, lyrja e mureve te brenda ne disa pjese, në projekti Lot 43

   

  18.4.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 35/10 [kV]  Kaçaniku do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Bobi  (kodi: 40043002 prej orës 10:30  deri në ora 15:00      

   Vendet: Fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

  Arsyeja: Mirembajtje preventive. Nderrimi i shtyllave TM, konzollave, izolatoreve dhe bartja e rrjetit ne shtylla te reja.

  2.

  Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Banulla (kodi: 41000012) nga ora 09:30 deri në ora 14:30

  Vendet: Fshatrat: Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugaxhi, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive. Zevendsimi i shtyllave te thyera me të rejat nderrimi i perqusve, nderrimi i izolatoreve, …

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 35/10 [kV]  Gjakova II do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Raq-Moglicë (kodi: 81000117 prej orës 10:30  deri në ora 15:00      

   Vendet: Lagjëja Brekoc. Rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

  Arsyeja: Mirembajtje preventive  Vendosja, montimi – demontimi i shtyllave në Brekoc.

  2.

  Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009)nga ora 11:00 deri në ora 13:00

  Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan

  Arsyeja:  Mirembajtja Preventive, Nderrim i shkarkuesve te mbitensionit 35 [kV] ne TR 3 dhe nderrim i shkarkuesve te mbitensionit 10 [kV] ne TR 1.

  3.

  Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006)nga ora 13:00 deri në ora 15:00

  Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

  Arsyeja:  Mirembajtja Preventive, Nderrim i shkarkuesve te mbitensionit 35 [kV] ne TR 3 dhe nderrim i shkarkuesve te mbitensionit 10 [kV] ne TR 1.

  Pejë

  1.

  Nga NS 110/35/10 [kV]  Peja 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Radavci (kodi: 50000004 ) prej orës 10:30  deri në ora 15:00      

   Vendet: Lagjëja Brekoc. Rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

  Arsyeja: Mirembajtje preventive Nderrim i shtyllave te TM, bartje e rrjetit, shtrengim i perquesve, nderrim i konzollave dhe izolatoreve.

  Vrejtje

  Dalja ka BRRE!

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të  ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Bajqinë-Pollatë (kodi: 14000014) nga ora  10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Bajqin,Kerpimeh,Repë,Pollat,Dvorisht,Sllarin,Reqicë,Zhiti,Sylevic,Breze,Ternavic,

  Murgull,Zakut,Metehi,Doberdol,Fan Zahir Pajazit,Letanc te Rexha,Smajlovit.

  Arsyeja: Mirembajtje preventive. Vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

  2.

  Nga NS 35/10[kV] Fushë Kosova II do të ndërprehet:

  Dalja 10kV Vragoli (kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, shtrengimi i perquesve ,ndrrimi i izolatorve.

  3.

  Nga NS 35/10 [kV] Mazgiti do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Breznicë (kodi: 15019009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Breznica, Kozarica,Barileva,Leban

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive. Pastrimi i linajve shperndarese nga vegjetacioni.

  4.

  Nga NS 35/20[kV] Prishtina II do të ndërprehet:

  NS 20/0.4[kV] TS Mekanika (kod: 10010002120) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

  Vendet: Një pjesë e rr.Tahir Zajmi dhe Lidhja e Pejës.

  Arsyeja: ndërprerje për siguri,  Zhvendosje e rrjetit

  Gjilan

  1.

  Nga NS 110/20(10) [kV] Kamenica do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] J04 Strezovci (kodi: 62000005 prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë). Fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë),                               Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrimi i shtyllave te drurit te kalbura me shtylla te reja te drurit.

  Mitrovica

  1.

  Nga NS 110/10(20) [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] J18 Maxhunaj (kodi: 73000011 prej orës 09:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Fshatrat: Brezhnic  (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori  (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc  (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Shterngimi i perquesve 10 [kV] ne Samadrexh dhe kontrolli i trafove.

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 110/10(20) [kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

  Vendet: Fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

  Arsyeja:  Projekte investive,  Nderrimi i transformatorve te ri, projekti LOT 12 -Ura e Terezive.

  Gjilan

  1

  Nga NS 35/10 kV Gjilani I  do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 60060018) nga ora  11:00 deri në ora 14:30

  Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë). Fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

  Arsyeja: punët qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike

  Punime nga pala e tretë

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

  LP 10 [kV] Zona Industriale   (kodi: 41000009) nga ora 10:00  deri ne ora 12:00

  Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë, Magj. Ferizaj-Prishtinë dhe Magj.Lipjan-Prishtinë.

  Arsyeja: Puneve qe duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar,

  19.4.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Gjilan

  1.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Vitia do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Begunca  (kodi: 61067010  prej orës 10:30  deri në ora 15:00      

   Vendet: Fshatrat: Beguncë, Letincë, Lubishtë, Ramnishtë (një pjesë) dhe Vërnakollë (një pjesë).

  Arsyeja: Mirembajtje preventive Nderrimi i shtyllave .

  Mitrovicë

  1.

  Nga Stabilimenti 10[kV] Shupkovc do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

  Arsyeja: Mirembajtje preventive- Vendosja e shtyllave 10 kV degëzimi për Rahovë.

  2.

  Nga NS 110/10 [kV] Mitrovica 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Bajri (kodi:70000004) nga ora 09:00 deri në ora  13:00

  Vendet: Rrugët: Afrim Hajrizi (një pjesë), Ahmet Delija (një pjesë), Ali Pashë Tepelena, Asllan Cimili, Ahmet Haxha, Avdullah Zajmi, Avni Dibrani (një pjesë), Bislim Trepça (një pjesë), Bajr-te Xhamija, Fadil Deliqi, Fatime Sokoli, Hamzë Jashari, Hekurudhës, Ibrahim Popvci, Januz Mripa (një pjesë), Martin Camaj (një pjesë), Mulla Mustafë Fazlija (një pjesë), Magjistralja e Adriatikut, Vllezërit Frashëri, Vllezërit Bytyqi, Mustafë Shyti (një pjesë), Rexhep Remziu (një pjesë), Xhevdet Bajrami (një pjesë), Sylejman Shala (një pjesë),  Shala (një pjesë), Shefqet Shkupi dhe Xhemail Zhazha (një pjesë). Fshatrat: Frasher, Frasher i Madh, Frasher i Vogel, Pantinë (një pjesë) dhe Reshan (një pjesë).

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Pastrimi prerja e disa drunjeve ne Bajer dhe rregullimi kabllit 0.4kV ne Frasher.

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Fushë Kosovë  do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Bardhi i Madh (kodi: 15018018) prej ores 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurudhes, Kuzmini dhe Bardhi i Madhë .

  Arsyeja: Mirembajtje preventive. Vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

  2.

  Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Plemetini  (kodi: 15019003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Strovc, Zhilivodë, Bequk, Millosheve (nje pjese)

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrimi i izolatorve, nderrimi i konzollave.

  Prizren

  1.

  Nga NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Grnqari (kodi: 31000009) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Fsh.Gerqari, AS Petrol”Breu Petrol”, Naku Komerc, Aziz Regja,Big.Brather(Viva), Hidroregjioni Jugor, komuniteti-Korill, Ibrahim Bucaliu HIB Petroll SHpk, Dardania 3

  Arsyeja: Mirembajtje preventive  Nderrimi i shtyllave te demtuara shterngimi i perçuesve nderrimi i izolatoreve.

  2.

  Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Poslishta (kodi: 30035006) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Revizion i daljes 10kV (shtrengim i perquesve, ndrrim i shtyllave/izolatoreve te demtuara).

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Kosovapetrolli (kodi: 40041003) nga ora 09:30 deri në ora 14:30

  Vendet: Rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Zevendsimi i shtyllave te thyera me të rejat nderrimi i perqusve, nderrimi i izolatoreve,

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 110/10(20)[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

  Dalja10 [kV] Ekektromotori Deva (kodi: 81000003)  nga ora 11:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta (1 konsumatorë), Asim Vokshi (1 konsumatorë), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumatorë), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize,  Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni,.

  Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Revizioni i ts 0.4kV dhe aktivizimi i kabllit per lidhje unaze me Gjakova.

  Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera
  Nga Rubrika
  Kronika18 Qershor 2024
  Një person është raportuar i zhdukur në Pejë. “Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar rastin e lartcekur lidhur me viktimën mashkull kosovar”, thuhet...
  Lajme18 Qershor 2024
  Këtë të martë do të nënshkruhet marrëveshja për heqjen e vizave nga Izraeli për shtetasit e Kosovës. Lajmi është bërë i ditur...
  Lajme18 Qershor 2024
  Alon Ben-Meir, profesor i njohur amerikan, konsideroi se qeveritë në Kosovë, duke përfshirë edhe ekzekutivin aktual të liderit të Lëvizjes Vetëvendosje (LVV),...
  Të tjera
  Ekonomi18 Qershor 2024
  Përfaqësuesit e Bordit të Drejtorëve të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të vizitojnë Malin e Zi nga 17 deri...
  Lajme18 Qershor 2024
  Lordi George Robertson, ish-Sekretar i Përgjithshëm i NATO-s, nuk e përjashtoi mundësinë e përshkallëzimit të situatës në Ballkanin Perëndimor, kur solli në...
  Lajme18 Qershor 2024
  Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, tha se Kina po i ofronte Rusisë teknologji që po zgjat pushtimin rus të Ukrainës...
  Lajme18 Qershor 2024
  Udhëheqësit e Bashkimit Evropian përfunduan pa marrëveshje një diskutim të hënën se kush duhet të marrë postet kryesore të bllokut evropian për...
  Lajme18 Qershor 2024
  Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (OVL-UÇK), Faton Klinaku, për FrontOnline thotë...
  Lajme18 Qershor 2024
  Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim do të mblidhet sot.Ky komision pritet që sot ta bëjë shqyrtimin e Projektligjit për...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.