Bota/Rajoni

Ende nuk dihet nëse do të hapen kufijtë e Maqedonisë me vendet e rajonit

Ende nuk dihet nëse do të hapen kufijtë e Maqedonisë me vendet e rajonit
18:58 | 30 Shtator 2020

Tre nga vendet e rajonit janë për hapjen e kufijve pa pengesa, dhe për dy të tjerat ende pritet përgjigje.

Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi janë për hapje të kufijve, dhe po ashtu pritet përgjigje nga Serbia dhe Bullgaria.

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe sot deklaroi se ministrat e Shëndetësisë të Shqipërisë, Kosovës dhe Malit të Zi kanë dhënë pëlqimin për hapjen e kufijve.

Në Greqi deri më tetor është ndaluar udhëtimi edhe në tranzit, ndërsa i njëjti vendim mund të vazhdohet edhe për dy javët e ardhshme.

Ndryshe, për 24 orët e fundit në Maqedoni ka pasur thuajse 200 raste të reja me COVID-19.

Comodita në panairin M.O.W. po shijon takimet me biznese për mundësi shkëmbimi eksperiencash, rrjetëzimi dhe bashkëpunimi

Të tjera