Lajme

Edhe sot pritje të gjata para Qendrës së Regjistrimit Civil, sërish s’ka distancë

Edhe sot pritje të gjata para Qendrës së Regjistrimit Civil, sërish s’ka distancë
12:42 | 09 Korrik 2020

Pritjet e gjata para Qendrës së Regjistrimit Civil kanë vazhduar edhe gjatë të enjtes. Numri i qytetarëve që po kërkojnë të marrin dokumente edhe sot ishte i madh.

Rradha e gjatë, mos respektimi i distancës ka karakterizuar edhe pritjen e sotme para këtij institucioni. Ndërsa numri më i madh i qytetarëve ishte rreshtuar drejtë vendit ku duhej pritur për tu pajisur me vula apostile.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera