Lajme

Diskutohet nisma legjislative për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Festat Zyrtare

Diskutohet nisma legjislative për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Festat Zyrtare
08:43 | 29 Qershor 2020

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim pritet të shqyrtojë sot Draft-Planin e Punës së Komisionit për periudhën korrik-dhjetor 2020 dhe nismën legjislative të Komisionit për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr.03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës.

Ky komision mbledhjen do të fillojë në ora 13:00.

OFERTË për Black Friday, Festën e Flamurit dhe Pikën e Re në Petrol Company

Të tjera