Lajme

Çollaku: Iniciimi i aktakuzës ndaj Thaçit në ditëlindjen e tij, një koicidencë e përkryer nga GjS

Çollaku: Iniciimi i aktakuzës ndaj Thaçit në ditëlindjen e tij, një koicidencë e përkryer nga GjS
15:45 | 26 Qershor 2020

Zyra e Prokurorit Special ka inicuar atakuzë për presidnetin Thaçi  në ditëlindjen e tij, pra me 24 Prill.

Kjo çështje është duke u komentuar nga analistë vendor dhe nderkombëtar. Të njejtën gjë ka bërë sot edhe Keshilltari i lartë i Presidentit Thaçi, Bekim Çollaku nepermjet një tweet-ti duke dekonstruktuar veprimin e fundit të Gjykatës Speciale dhe duke e konsideruar atë si të menduar dhe orkestruar mirë. Këtë dekonstruktim ai e ka bërë në menyrë ironike si më poshtë:

“Wow, çfarë koicidence e përkryer! Atktakuza inicohet si një “ dhuratë për ditëlindje”. Tingëllon pothuajse e pabesueshme”, ka shkruar Çollaku në Twitter.

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera