Gjuha:
×
Etiketë: gjs
Lajme26 Qershor 2020
Zyra e Prokurorit Special ka inicuar atakuzë për presidnetin Thaçi  në ditëlindjen e tij, pra me 24 Prill. Kjo çështje është duke u komentuar nga analistë vendor dhe nderkombëtar. Të njejtën gjë ka bërë sot...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.