Ekonomi

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100 mijë kilometra!

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100 mijë kilometra!
14:20 | 24 Gusht 2020

Auto Mita është gjigant i industrisë së automobileve në Kosovë. E këtë sukses dhe rritje, Auto Mita ua dedikon mbështetjes dhe besimit të klientëve e partnerëve.

Si rrjedhojë e kësaj, Auto Mita e kupton se tani në periudhën e pandemisë mbështetja e bizneseve vendore është esenciale.

Prandaj, si mbështetëse e ndërmarrjeve në Kosovë, kësaj radhe ka vendosu ta ofrojë një mundësi të re e cila u ndihmon shumë bizneseve në punët e përditshme.

Për secilën veturë komerciale që e blini në Auto Mita për biznesin tuaj, ju do ta keni SERVISIN FALAS deri në 100.000 km.

Për më shumë info, vizitoni showroom-in e Auto Mitës!

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera