Lajme

Ahmeti: Ky vit shkollor përfundoi pazakontë, uroj për vitin tjetër kthimin në ambientet shkollore

Ahmeti: Ky vit shkollor përfundoi pazakontë, uroj për vitin tjetër kthimin në ambientet shkollore
11:51 | 26 Qershor 2020

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka falënderuar nxënësit, prindërit dhe mësimdhënësit për durimin e treguar gjatë mbajtjes së mësimit ‘online’.

“Po e përfundojmë këtë vit shkollor në kushte krejtësisht të pazakonta. Përkundër pandemisë #covid19 që kushtëzoi mësimin online nga shtëpia për mëse 4 muaj, vazhdum bashkë. I uroj nxënësit për sukseset e arritura dhe durimin e treguar gjatë kësaj periudhe plot sfida, si dhe i falënderoj prindërit e mësimdhënësit të cilët punuan me përkushtim që mësimi online të mos i lë nxënësit prapa më mësime”, është shprehut Ahmeti.

“Uroj që në vitin e ardhshëm shkollor t’i kthehemi normalitetit dhe nxënësit bashkë me mësuesit t’i kthehen ambienteve shkollore!”.

Prince Espresso miku më i mirë i yjeve të Sunny Hill Festival

Të tjera