Lajme

Abazi: Moshkuarja e Thaçit në Washington ka rezultuar në heqjen e thikave

Abazi: Moshkuarja e Thaçit në Washington ka rezultuar në heqjen e thikave
11:01 | 08 Shtator 2020

Haki Abazi i Vetëvendosjes tha se mos shkuarja e Thaçit e bëri të pa mundur që ai t’i dërgoi në Washington “thikat”.Abazi shtoi se nëse Thaçi nuk do ishte tek ura e Mitrovicës në Qershor 1999 sot veriu do ishte pjesë funksionale e Kosovës.

Sipas tij edhe pse u hoqën thikat nga mos shkuarja e Thaçit, Ujmanit i kanë hyrë brisk e Republikës ia vendosën dy tre fusnota të reja sipas tij.

Ky është postimi i tij i plotë:We are not problematic guys ?

Njohja dhe Republika u largua nga teksti sepse ishte planifikuar për Kosovën e ndarë me “thikat” që Thaçi nuk i dërgoi dot në Washington. Nuk duhet hequr e me lujtë lojën e të dehurit, sikur nuk ndodhi asnje gjë, e kthyen në gjysëm të rrugës, e qartë, po të mos ishte Thaçi tek ura e Mitrovicës në Qershor të vitit 1999 sot veriu i Kosovës do të ishte pjesë funksionale e republikës, edhe plot gjëra tjera do shkonin ndryshe; moshkuarja e Thaçit në Washington ka rezultuar në heqjen e thikave, edhe pse Ujmanit i kanë hyrë brisk e Republikës ja kanë vendosur edhe dy tre fusnota të reja. Kaq e ka Koti. Po me rëndësi është ëndrra e Hutave tjerë për Miljardat në minischengen .

Kostoja e të qenurit kundër demokracisë e vullnetit qytetarë është shumë e madhe!As ndarje e as zajednicë.

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera