Lajme

OFERTË për Black Friday, Festën e Flamurit dhe Pikën e Re në Petrol Company

OFERTË për Black Friday, Festën e Flamurit dhe Pikën e Re në Petrol Company
18:00 | 23 Nëntor 2022

Kompania më e njohur në vend për cilësi të derivateve dhe çmime më të lira në treg Petrol Company vjen me oferta të reja për Black Friday dhe Festën e Flamurit.

Petrol Company do ta hap pikën e re në Orllat.

Përveç kësaj, duke filluar nga 25 deri më 28 nëntor, në secilën pikë të Petrol Company, ju mund të merrni zbritje për 7 CENT në derivatet benzinë dhe diesel për çdo litër të blerë.

Me rastin e Black Friday, 28 Nëntorit dhe 32 vjetorin e kompanisë, Petrol Company me çmime marramendëse në derivate dhe…

Të tjera