Lajme

96 rastet e reja me Coronavirus vijnë nga këto komuna

96 rastet e reja me Coronavirus vijnë nga këto komuna
18:54 | 21 Qershor 2020

Instituti i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se gjatë ditës së sotme kanë rezultuar 96 raste të reja me coronavirus.

Personat e infektuar me COVID-19 vijnë nga komuna e Gjilanit, Prishtinës, Prizrenit, Mitrovicës, Pejës, Vitisë, Vushtrrisë, Drenasit, Fushë Kosovë, Kaçanikut, Lipjanit, Mamushës, Obiliqit dhe Shtimes.

“Rastet pozitive janë nga: komuna e Gjilanit 20 raste, komuna e Prishtinës 19 raste, komuna e Prizrenit 19 raste, komuna e Mitrovicës 15 raste, komuna e Pejës 6 raste, komuna e Vitisë 6 raste, komuna e Vushtrrisë 3 raste, komuna e Drenasit 2 raste, dhe me nga 1 rast komunat: Fushë Kosovë, Kaçanik, Lipjan, Mamushë, Obiliq dhe Shtime”, thuhet në njotimn e IKSHP-së

Kush janë parakushtet efektivitetit dhe efiçiencës?

Të tjera