[wp-story]

Kronika

7 vjet nga vrasja e policit të EULEX-it

7 vjet nga vrasja e policit të EULEX-it
08:03 | 19 Shtator 2020

Para shtatë vjetësh një pjesëtar i misionit të Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit, është vrarë në veriun e Kosovës.

Audrius Senavicius, doganieri 35-vjeçar lituanez, ishte vrarë në afërsi të Zveçanit nga persona të armatosur.

Senavicius ka shërbyer në misionin e EULEX-it prej gushtit 2012.

Ai ka lënë pas vete gruan dhe dy fëmijë.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera