Lajme

Zemaj prezanton manualin për mbrojtje nga përhapja e Covid-19

Zemaj prezanton manualin për mbrojtje nga përhapja e Covid-19
14:35 | 16 Qershor 2020

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj, ka prezantuar manualin për mbrojtje nga përhapja e Covid-19, dokument ky siç e quajti ai dinamik dhe që do të përditësohet varësisht nga situata epidemiologjike dhe vlerësimi i rrezikut.

“Në këtë dokument do të shtohen edhe udhëzues të tjerë specifik dhe do të përditësohet, plotësohet apo ndryshohet bazuar në të dhëna më të reja shkencore. Manuali përmban udhëzues të hartuar nga fusha të ndryshme të cilët paraprakisht janë analizuar dhe vlerësuar nga profesionistët shëndetësorë të Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publik të Kosovës të aprovuar nga Ministria e Shëndetësisë”, ka shkruar Zemaj.

Postimi i plotë:

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera