Lajme

Zemaj flet se kur do të fillojnë organizimet e dasmave

Zemaj flet se kur do të fillojnë organizimet e dasmave
22:00 | 15 Qershor 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj tha se dasmat janë pjesë e manualit dhe nëse respektohen këto masa atëherë do të ecin drejt hapjes së oragnizimit të dasmave dhe ahengjeve.

Zemaj tha se duhet që manuali të respektohet strikt në mënyrë që të ecim përpara.

“Dasmat janë pjesë e manualit, nëse respektohet manuali strikt, do të ecim në atë drejtim”, tha Zemaj në RTV Dukagjin.

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera