Lajme

Zemaj falenderon qytetarët: Ditëve të fundit shënuam rezultate pozitive

Zemaj falenderon qytetarët: Ditëve të fundit shënuam rezultate pozitive
13:40 | 19 Korrik 2020

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se rezultatet pozitive ditëve të fundit, rreth zvogëlimit të rasteve me CIVID-19, janë si pasojë e kujdesit që e kanë treguar qytetarët, duke bartuar maska mbrojtëse, ruajtur distancën fizike, mbajtur higjienën personale e kolektive dhe mbi të gjitha duke ngritur nivelin e përgjegjësisë dhe të sjelljes përballë një rreziku siç është Covid-19.

Ai thotë se pret që ditëve në vijim që këto rezultate të përmirësohen edhe më tejShkrimi i plotë nga ministri Zemaj:

Qytetarë të dashur,
Masat e ndërmarra nga Qeveria e Republikës së Kosovës /Ministria e Shëndetësisë në menaxhimin e pandemisë Covid-19 kanë filluar të prodhojnë rezultate pozitive. Ky është rezultat i kujdesit që keni manifestuar ditëve të fundit duke bartuar maska mbrojtëse, ruajtur distancën fizike, mbajtur higjienën personale e kolektive dhe mbi të gjitha duke ngritur nivelin e përgjegjësisë dhe të sjelljes përballë një rreziku siç është Covid-19. Ne presim që këto rezultate të përmirësohen edhe më tej, ndërsa, përgjegjësia na thërret që të vazhdojmë me disiplinë, kujdes, zbatim edhe më rigiroz të masave e rekomandimeve të profesionistëve me qëllim që puna e personelit shëndetësor dhe shërbimeve të tjera të lehtësohet dhe shëndeti i popullatës të ruhet.
Mos u Shliro!
Bashkë për shëndetin e të gjithëve!
#QeveriaHoti

KEDS fillon pilot projektin për inspektimin e rrjetit elektrik me dron

Të tjera