Bota/Rajoni

Viti i ri shkollor në Maqedoni do të fillojë më një tetor me mësim online

Viti i ri shkollor në Maqedoni do të fillojë më një tetor me mësim online
18:15 | 17 Shtator 2020

Sipas planit të Qeverisë, mësimi online do të fillojë më 1 tetor, ndërsa ndryshimet janë të mundshme për mësimdhënie me prani fizike, njoftoi sot Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Mila Carovska në Kuvend.

“Mësimi do të fillojnë më 1 tetor. Por fillimi i vitit shkollor varet nga situata epidemiologjike. Për shikojmë, nëse kemi një numër të madh të personave të infektuar më 25 shtator, po, do të fillojmë me mësim online, por për me prani fizike nga klasa e parë deri në të tretën, ndoshta do të rishikojmë.

Nëse kemi një situatë të qëndrueshme epidemiologjike, ne do të shkojmë me planin që është përgatitur”, tha Carovska

Filloi aplikimi për gjeneratën e 10-të të KEDS Academy për nxënës dhe studentë të rinj

Të tjera