Lajme

Tërmkolli: Duhet Qeveri gjithëpërfshirëse me PDK-në dhe VV-në

Tërmkolli: Duhet Qeveri gjithëpërfshirëse me PDK-në dhe VV-në
20:45 | 04 Gusht 2020

Tërmkolli po e cilëson Qeverinë të udhëhequr nga LDK-ja me AAK-në, Nismën dhe Listën Serbe si jo të qëndrueshme, dhe për këtë kërkon një qeveri gjithëpërfshirëse me PDK-në dhe VV-në në Qeveri.

“Nëse jemi në një situatë në të cilën duhet bashkëpunimi me secilin unë mendoj që duhet një qeveri gjithëpërfshirëse në të cilën do të jetë edhe PDK-ja edhe Vetëvendosja edhe kjo qeveri që është tani, ndoshta do të ishte një rast në të cilin që të gjithë do të e koncentronin dhe do ta orientonin aktivitetin dhe angazhimin në realizimin e këtyre detyrave që i kemi, mandej kemi kohë për përplasje e edhe individuale edhe partiake ndërpartiake”, tha ai për Front Online.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera