Lideri i industrisë së automobilave në Kosovë, Auto Mita, është duke e vazhduar kampanjën më të përshtatshme për çdo qytetar të Kosovës.

Kjo kampanjë u mundëson të gjithë konsumatorëve që ta dërgojnë veturën e tyre aktuale tek Auto Mita, aty vlerësohet disa mijë euro dhe pastaj mund ta marrin një veturë të re duke e shtuar pjesën e mbetur të parave me cash ose me kredi me 0% interes.

Interesimi për këtë kampanjë është i jashtëzakonshëm, ku çdo ditë konsumatorët po marrin vetura të reja, të cilat njihen për teknologji të avancuar, siguri të lartë e rehati maksimale!

Për më shumë informacione, vizitojeni showroom-in e Auto Mitës!