×
Etiketë: akuzuarve
Ekonomi01 Tetor 2020
Për të gjashtën herë me radhë në Departamentin Special ka dështuar të mbahet seanca fillestare ndaj të akuzuarve për krim të organizuar, kontrabandë me mallra, shmangie nga tatimi e vepra tjera, Millan Bozhoviq dhe Zhelkjo...
Lajme06 Shtator 2020
Një njoftim u lëshua nga Gjykata Speciale një ditë më parë. Kjo e fundit të enjten miratoi rregulloren për ndihmë juridike për personat e dyshuar apo të akuzuar të cilët janë të varfër. Por barra...
Kronika30 Korrik 2020
Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin e masës një muaj paraburgim kundër Z.J., B.J., V.J., A.M., të cilët akuzohen për shitje të paautorizuar të armëve, fajde, mbajtja...
Lajme21 Korrik 2020
Gjykata e Apelit ka vendosur në çështjen penale kundër të pandehurve A.Ll., S.R., R.S., H.H, B.K., R.T., B.L dhe M.J. Aktgjykimi i Gjykatës Themelore në Prishtinë, i datës 30.04.2020, është anuluar dhe çështja i është...
Kronika17 Korrik 2020
Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur aktgjykim dënues kundër dy të akuzuarve A. M. (1) dhe A. M. (2), shtetas të Republikës së Shqipërisë sepse në bashkëkryerje kanë kryer...
Kronika16 Korrik 2020
Për të dytën herë me radhë, ka dështuar të vazhdojë gjykimi ndaj të akuzuarve për vrasje të rëndë, Besmir, Samet, Fisnik, Ismet dhe Hizri Ismajli, si dhe të akuzuarit për lëndim të lehtë trupor, Ermond...
Lajme10 Korrik 2020
Rreziku i përhapjes së virusit Covid-19 është bërë shkak që, në Departamentin Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë, të anulohet gjykimi ndaj të akuzuarve për shpëlarje parash e vepra tjera, Nuhi Hoxha dhe Shahe Tahirukaj....
Kronika19 Qershor 2020
Gjykata e Apelit e ka konfirmuar aktakuzën ndaj të akuzuarve për krime lufte ndaj popullatës civile, Zlatan Kristiq dhe Destan Shabanaj. Më këtë rast, Apeli e ka refuzuar ankesën e avokatit mbrojtës, Dejan Vasiq dhe...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.