Lajme

Sipas Avdylit këto janë tri dëmet afatgjata që COVID-19 do t’ia shkaktojë Kosovën

Sipas Avdylit këto janë tri dëmet afatgjata që COVID-19 do t’ia shkaktojë Kosovën
08:59 | 06 Gusht 2020

Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, ka prezantuar tri fusha që sipas tij koronavirusi do të lë pasoja të mëdha.

Përveç humbjes së jetëve nga COVID-19, ai ka theksuar se vendi do të goditet edhe në aspektin ekonomik, arsimor dhe kriminaliteti.

Statusi origjinal i Avdylit:

“Përveq humbjeve të mëdha të jetërave të bashkëqutetarëve tanë ,Covidi do na sjellë dëme afatgjate që i vuajmë si shoqëri me vite :
1. shkatërrimi ekonomik i mirëqenies familjare,
2. prodhimi i disa gjeneratave pa edukim bazik shkollor dmth analfabetë
3. rritja e krimit e veprave delikuente si pasojë”.

Prince Espresso miku më i mirë i yjeve të Sunny Hill Festival

Të tjera