Lajme

Siguria në rrugë, vendosen pengesa të hekurta afër kazermës “Adem Jashari”

Siguria në rrugë, vendosen pengesa të hekurta afër kazermës “Adem Jashari”
12:13 | 24 Shtator 2020

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se kompanitë e kontraktuara për mirëmbajtje të rrugëve janë duke vendosur pahitë elastike në një pjesë të rrugës nacionale M9, Prishtinë – Fushë Kosovë, në afërsi të kazermës së FSK-së “Adem Jashari”.

Sipas ministrisë, vendosja e këtyre pengesave të hekurta në ishujt ndarës të rrugës është duke u bërë pikërisht në një zonë të frekuentuar, për shkak të shkollës dhe stacioneve të autobusëve.

“Prandaj ky veprim ka për qëllim shtimin e sigurisë në komunikacion, duke pamundësuar kalimin e këmbësorëve nga njëra anë në tjetrën, me ç ‘rast rrezikojnë vetën dhe pjesëmarrësit e tjerë në komunikacion. Lusim të gjithë pjesëmarrësit në trafik, që të respektojnë vendkalimet e shënuara për këmbësorë”.

Natën e Kurban Bajramit Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Të tjera