×
Front TV29 Qershor 2020
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, kanë marr pjesë sot në Komitetin për koordinimin dhe vlerësimin e...
Front TV29 Qershor 2020
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, kanë marr pjesë sot në Komitetin për koordinimin dhe vlerësimin e...
Front TV29 Qershor 2020
Ka filluar takimi ndërmjet Kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, dhe liderit të partisë Nisma Socialdemokrate, Fatmir Limaj, raporton Front Online. Në këto...
Nga Rubrika
Front TV27 Qershor 2020
Me fillimin e përhapjes së pandemisë Covid-19, mungesa e bazës ligjore sipas drejtorit të Departamentit për Operacione në Policinë e Kosovës, Afrim...
Front TV27 Qershor 2020
Që nga përhapja e pandemisë Covid-19 e deri më tani, numri i zyrtarëve policorë dhe atij të stafit civil të infektuar me...
Front TV26 Qershor 2020
Nuk i ka mbushur akoma as një muaj të plotë që kur është formuar. Megjithatë, Qeveria “Hoti”, i ka “grahur” shpejtë punës...
Front TV26 Qershor 2020
Qeveria e Kosovës ditë më parë e ka bërë edhe rishikimin e buxhetit për vitin 2020-të të cilin e ka dërguar në...
Front TV25 Qershor 2020
Deputeti  i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani, në një intervistë për Front Online, ka folur edhe për marrëveshjet ndërkombëtare të cilat nuk u...
Front TV25 Qershor 2020
I pyetur se pas zhvillimeve të fundit në vend a do të bëhet Lëvizja Vetëvendosje  pjesë e delegacionit për bisedime me Serbinë,...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.