Front TV

PDK-ja dhe VV-ja votojnë marrëveshjet ndërkombëtare

PDK-ja dhe VV-ja votojnë marrëveshjet ndërkombëtare
11:36 | 23 Korrik 2020

Kuvendi i Kosovës ka votuar marrëveshjet ndërkombëtare që do t’i sjellin Kosovës dhjetëra miliona euro investime në fusha të ndryshme të projekteve.

Projekti më i rëndësishëm që u miratua sot është ai për trajtimin e ujërave të zeza në Gjilan.

Partia Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, edhe pse në opozitë, kanë votuar pro marrëveshjes që i sjell Gjilanit miliona euro investime.

Pas disa seancave që kishin bllokuar këto marrëveshje, sot edhe deputetët e Vetëvendosjes miratuan marrëveshjet ndërkombëtare.

Në votimin e parë VV nuk mori pjesë në votim dhe rrjedhimisht për këtë marrëveshje votuan 66 deputetë, nga 62 pro, 3 kundër dhe 1 abstenim.

 

https://www.facebook.com/FrontOnlineMedia/videos/300669577651396/?eid=ARBBkmoofOigwOu4rV-ev_BupM3w8gJ6PLhvP0WwHau7Ag3-KoPhMtEdWiRJiyfZjbIDFaFSvHVRObjE

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera