Kronika

Rreth 1350 gjoba trafiku për 24 orë

Rreth 1350 gjoba trafiku për 24 orë
08:49 | 26 Qershor 2020

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar gjithsej 1 mijë e 330 gjoba trafiku.

Në njoftimin e policisë tutje thuhet se 14 persona janë arrestuar dhe 10 janë dërguar në mbajtje.

Gjithashtu edhe 2 persona janë dërguar për vuajtje të dënimit.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera