Kronika

Rreth 1 mijë gjoba të shqiptuara nga policia për 24 orë

Rreth 1 mijë gjoba të shqiptuara nga policia për 24 orë
10:17 | 14 Korrik 2020

Policia e Kosovës i ka shqiptuar 941 gjoba në trafik për 24 orë.

Sipas policisë në tërë territorin e Kosovës kanë ndodhur 40 aksidente, nga të cilat 14 me lëndime dhe 26 me dëme materiale.

 

Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home

Të tjera