Lajme

Qeveria miraton projektligjin ku përfshihet tërheqja e kursimeve pensionale

Qeveria miraton projektligjin ku përfshihet tërheqja e kursimeve pensionale
11:32 | 22 Korrik 2020

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, ka kaluar projektligji për rimëkëmbje ekonomike.

Me këtë projektligj, parashihet që qytetarët t’i tërheqin 10% nga fondi i trustit pensional.

Pas këtij miratimi në Qeveri, ky projektligj dërgohet për votim në Kuvendin e Kosovës.

Blini derivate me çmim të lirë dhe hyni në garë për të fituar banesë, iphone 13 e 19 shpërblime tjera

Të tjera