×
Etiketë: miraton
Lajme30 Shtator 2020
Komisioni për Integrime Evropiane, ka miratuar Programin Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim- Asociimit (PKZMSA) 2020-2024. Zëvendëskryeministri i Kosovës Driton Selmanaj, që para deputetëve të këtij komisioni ka prezantuar këtë program, tha se ai...
Lajme29 Shtator 2020
Kuvendi Komunal i Gjilanit, në seancën e sotme e kryesuar nga Shpresa Kurteshi-Emini, ka miratuar propozim buxhetin për vitin 2021, si dhe vlerësimet e hershme për vitet 20202-2023, vendimin paraprak për dhënien në shfrytëzim afatshkurtër...
Bota/Rajoni28 Shtator 2020
Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi ka vendosur të përdorë flamurin kombëtar shqiptar si simbolin e tyre në Mal të Zi. Qeveria malazeze dha pëlqimin e saj rreth përdorimit të flamujve, himneve dhe...
Lajme28 Shtator 2020
Qeveria e Kosovës miratoi sot 15 marrëveshje bashkëpunimi me Shqipërinë. Të njëjtat pritet të nënshkruhen të premten në mbledhjen e dy qeverive. Ndër të tjera, më 2 tetor në mbledhjen e dy qeverive pritet të...
Lajme21 Shtator 2020
Deputetët e Kuvendit të Kosovës me 71 vota pro kanë votuar sot raportin e auditimit për pasqyrat financiare të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, si dhe rekomandimet e Komisionit për Mbikëqyrje Financiare. Kuvendi po...
Lajme21 Shtator 2020
Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, u miratua propozimi i ministrit të Mbrojtjes, Anton Quni për koncept-dokumentin për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit. Me dy vota kundër dhe një abstenim, Qeveria...
Bota/Rajoni15 Shtator 2020
Parlamenti ka miratuar një buxhet për ndihma për zhvillim prej 11,25 miliardë CHF për vitin 2021-2024, një rritje prej 147 milionë CHF krahasuar me periudhën e mëparshme. Pjesa më e madhe e fondeve është për...
Lajme14 Shtator 2020
Me propozimin e ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj Sublla, Qeveria e Republikës së Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar vendimin kundër Antisemitizmit, duke e renditur kështu Kosovën përkrah shteteve aleate...
Lajme09 Shtator 2020
Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e rregullt, në të cilën ka miratuar tri projektligje. Zyra e kryeministrit përmes një njoftimi publik ka njoftuar se cilat projektligje janë miratuar sot. Në njoftim thuhet...
Ekonomi09 Shtator 2020
Kosova do të përfitojë mbi 138 milionë euro nga Bashkimi Evropian në kuadër të programeve IPA 2019 dhe IPA 2020. Komisioni Evropian ka miratuar mbi 138 milionë euro asistencë për Kosovën të cilat janë nënshkruar...
Lajme28 Gusht 2020
Komisioni i Ndihmës Shtetërore (KNSH), sot ka miratuar propozimin për Hartën Rajonale për Ndihmën Shtetërore në RKS për periudhën 2021-2026. Sipas KNSH-së kjo kërkesë buron nga nënshkrimi i marrëveshjes së stabilizim asociimit BE-Kosovë. “Në propozimin...
Bota/Rajoni24 Gusht 2020
Duke e quajtur “një moment me të vërtetë historik”, Presidenti Donald Trump përshëndeti të djelën miratimin nga qeveria të përdorimit të plazmës konvaleshente, që siç tha ai, “do të shpëtojë jetë të shumta” pacientësh të...
Bota/Rajoni24 Gusht 2020
Agjencia e Ushqimit dhe Barnave në SHBA ka miratuar përdorimin e plazmës konvaleshente për trajtimin e pacientëve të hospitalizuar me Sars-CoV-2. Ekspertët kanë deklaruar se plazma e gjakut tek pacientët e shëruar nga koronavirusi është...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.