Vip

Prindërit e Rita Orës sërish në Ulqin për pushime

Prindërit e Rita Orës sërish në Ulqin për pushime
13:19 | 17 Korrik 2020

Koronavirusi nuk ka paraqitur problem për Verën dhe Besnikun që pushimet t’i fillojnë në Ulqin.

Prindërit e Rita Orës, Vera dhe Besniku kanë zgjedhur Ulqinin si destinacionin ideal për pushimet e këtij viti.

Kriza e koronavirusit nuk ka paraqitur problem për dyshen, të cilët duken në humor mjaft të mirë teksa po shijojnë kohën fantastike tek lumi Buna.

 

 

Shkëlqim Devolli takon guvernatorin e Texasit, Greg Abbott, flasin për rritje bashkëpunimi Kosovë – ShBA

Të tjera