Lajme

Para MPJ-së vendoset pankartë kundër hapjes së ambasadës së Kosovës në Jeruzalem

Para MPJ-së vendoset pankartë kundër hapjes së ambasadës së Kosovës në Jeruzalem
10:04 | 09 Shtator 2020

Disa aktivistë të shoqërisë civile kanë vendosur një pankartë para ministrisë së Punëve të Jashtme në Prishtinë.

Aty ka shënime në notë proteste për vendimin për vendosjen e ambasadës së Kosovës në Jeruzalem.

“Njohja e territoreve të okupuara palestineze dhe Jerusalemit si pjesë të Izraelit është politikisht idiotike, moralisht e padrejtë, shoqërisht e turpshme”, shkruhet në këtë pankartë.

E njëjta nuk dihet se nga kush është vendosur.

Artani paralajmëron Xhulin: Ruaju!

Të tjera