Kronika

Nuk kthehet nga puna në Fushë Kosovë, humb i riu me depresion nga Malisheva

Nuk kthehet nga puna në Fushë Kosovë, humb i riu me depresion nga Malisheva
10:05 | 28 Gusht 2020

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person nga Malisheva ka humbur para dy ditësh.

Rastin në Polici e ka raportuar babai i viktimës.

Ai tha se djali i tij me datën 26.08.2020 kishte shkuar në punë në Fushë Kosovë dhe më nuk ishte kthyer në shtëpi dhe nuk dihet vendndodhja e tij.

“Fsh. Guriq, Malishevë 26.08.2020-16:00. Ankuesi mashkull kosovar me datën 27.08.2020 ka njoftuar se djalli i tij me datën 26.08.2020 kishte shkuar në punë në Fushë Kosovë dhe më nuk ishte kthyer në shtëpi dhe nuk dihet vendndodhja e tij. Sipas ankuesit viktima është me terapi mjekësore për shkak të depresionit. Në konsultim me prokurorin është iniciuar lënda e rastit e cila vazhdon të hetohet”, thuhet në njoftim.

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Të tjera