Ekonomi / Artikull i Sponsoruar

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company
16:38 | 01 Shkurt 2021

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Luaj në Petrol Company për shpërblimet e Janarit dhe për mundësinë #JACKPOT – #BANESË në fund të vitit.
Shumë klient fituan dhurata të ndryshme, andaj luaj edhe ti dhe fito njëren nga super shpërblimet që dhuron Petrol Company si:

1. Televizor – x 2
2. Iphone 12 – x 1
3. Smartphone – x 4
4. Tablet – x 6
5. Voucher 20L Derivate – x 10
6. Voucher 10L Derivate – x 20
7. Uje xhami 5 litra – x 10
8. Zbritje ne “Be Happy” 20% – x 100
9. Spiker PC – x 10
10. Qader PC – x 10

Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës.
Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D
App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtoheni në numrin pa pagesë 080080089.
Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!

 

Festo për çdo muaj me Petrol Company dhe fito: Televizor, Iphone 12, Smartphone të ndryshem si dhe shumë zbritje dhe shpërblime tjera

Luaj për shpërblime të Janarit#31Janar deri më #2Shkurt #JACKPOT – #BANESË në fund të vitit Shkarko aplikacionin e Petrol Company dhe regjistrohu për tu bërë pjesë e lojës 📳 Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D 📳 App Store: https://apple.co/34Bm5w3➡️ Televizor – x 2➡️ Iphone 12 – x 1➡️ Smartphone – x 4➡️ Tablet – x 6➡️ Voucher 20L Derivate – x 10➡️ Voucher 10L Derivate – x 20 ➡️ Uje xhami 5 litra – x 10 ➡️ Zbritje ne "Be Happy" 20% – x 100 ➡️ Spiker PC – x 10➡️ Qader PC – x 10Për çdo informatë shtesë, ju lutem na kontaktoni në numrin pa pagesë 080080089Suksese!#JetoMëLirë #VetëmMePetrolCompany

Posted by Petrol Company on Friday, January 15, 2021

 

 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera