Lajme

Nënkryetarja e AAK-së: S’ka përçarje ndërmjet koalcionit, ka mendime ndryshe

Nënkryetarja e AAK-së: S’ka përçarje ndërmjet koalcionit, ka mendime ndryshe
18:16 | 29 Korrik 2020

Nënkryetarja e AAK-së, Teuta Haxhiu, në një prononcim për portalin FrontOnlin,  foli  për raportet që kanë me partnerin e koalicionit LDK-në.

Haxhiu tha se nuk ka përçarje ndërmjet koalcionit  por ka mendime ndryshe të cilat kanë rezultuar në marrjen e vendimeve të përbashkëta për ruajtjen e shëndetit të qytetarëve.

“Nuk ka përçarje në mes të koalicionit, ka mendime të ndryshme, por jo përçarje. Ka pasur mendime të ndryshme që kanë reflektuar dhe në fund kanë dalë disa vendime të përbashkëta për ruajtjen e shëndetit të qytetarëve dhe që nuk janë në kundërshtim me atë që ne kemi thënë, kanë qenë disa mendime ndryshme me atë se çfarë ka thënë Kryeministri, por në fund janë dakorduar”, tha ajo për Front Online.

“Frika ime është përballja me publikun”, thotë banori/banorja i/e 12-të i/e BBVK

Të tjera