×
 • Lajme
 • Lajme

  Për shkak të punimeve në rrjet në këto zona do ketë ndërprerje të energjisë

  FrontOnline
  16 Mars 2023

  Nesër në disa zona të vendit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, kjo do të ndodhë si rezultat i punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit nga ekipet e KEDS.

  Më poshtë mund të gjeni orarin e ndërprerjeve në rajonin e Prishtinës dhe të Gjakovës.

  Prishtinë

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  1.

  Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

  TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Lismir (Gojnovcët).

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit te vjetër 0.4 kV.

  Gjakovë

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  1.

  Nga NS 110/35/10 kV] Rahoveci do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Opterusha  (kodi: 82000010)  nga ora 16:00 deri ora  17:00.

  Vendet: fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Hoca e Madhe dhe Zoçishtë.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm.

  2.

  Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Denji (kodi 82081007) prej orës 10:30 deri ora  15:00

  Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri- ndërrimi i   shtyllave të tensionit të mesëm.

  * * *

  Punime në projekte investive

  1.

  TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

  Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

  Arsyeja: Projekte investive, demontimi i transformatorëve të vjetër, montimi i transformatorëve të rinj, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi i konzollave të vjetra në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

  Maca e zezë sjell super çmime ne Petrol Company!
  Nga Rubrika
  Lajme25 Maj 2024
  Pas paralajmërimit për protestë në Serbi, në Leposaviq vërehet prezencë më e madhe e Policisë së Kosovës dhe KFOR-it. Megjithatë situata në...
  Lajme25 Maj 2024
  Haradinaj kujton heroin Fadil Nimani: ishte i pari në rezistencë e aksione, kudo që e kërkonte nevoja Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë...
  Lajme25 Maj 2024
  Në shënim të përfundimit të procesit të Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë, i nisur më 5 prill 2024,...
  Të tjera
  Lajme25 Maj 2024
  Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, po qëndron në Rahovec në shënim të Ditës së Verës ku së bashku...
  Lajme25 Maj 2024
  Në Komisionin për Mbrojte dhe Siguri delegacioni nga Kosova, kryesuesi deputeti Driton Hyseni, e ka falënderuar shtetin e Bullgarisë për kontributin që...
  Lajme25 Maj 2024
  Ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla, ka bërë të ditur se përgjatë qëndrimit në SHBA është takuar edhe me Ndihmës sekretarin e Shtetit,...
  Lajme25 Maj 2024
  Ish-ministri i Tregtisë, Vesel Krasniqi, thotë për “Front Online” se me remitencat janë sa 1/3 e buxhetit të Kosovës. Por, Krasniqi thotë...
  Lajme25 Maj 2024
  Në Sofje të Bullgarisë për tri ditë rresht do të mblidhet Asambleja Parlamentare e NATO-s, ku në agjendën e saj është edhe...
  Lajme25 Maj 2024
  Safet Gërxhaliu, ish ktyetari i OEK thotë se diaspora është arteria kryesore e të hyrave të Kosovës. Ai thotë për “Front Online”...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.