Bota/Rajoni

MPB e Maqedonisë: 475 shkelje të masës për mbrojtje personale nga COVID-19

MPB e Maqedonisë: 475 shkelje të masës për mbrojtje personale nga COVID-19
10:12 | 29 Qershor 2020

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni informon se kanë vazhduar me kontrollet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Gjatë ditës së djeshme MPB ka regjistruar 475 shkelje të masës për mbrojtje personale, gjegjësisht mbajtje të maskës.

MPB kërkon nga qytetarët që t’i respektojnë masat dhe protokollet të vendosura nga Qeveria, për përballje me COVID-19.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera