×
 • Lajme
 • Lajme

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

  FrontOnline
  19 Maj 2023

  KEDS ka njoftuar për punimet që do t’i realizojë në ditët në vijim.

   

  Punimet në terren janë si në vijim:

   

  20.5.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

   

   

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 35/10[kV] Shtime do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Shtime (kodi: 41046003 ) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovcë (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave.

  Mitrovicë

  1.

  NS 110/10 [kV] Vushtrria 2

  Nga Dalja 10kV Novolani do të ndërprehet

  NS 10/0.4[kV] TS Reznik-2 (Kodi: 73000005010nga ora 07:30 deri në ora 12:00

  Vendet: Një pjesë e lagjes së Rreznikut 2 afër rr. së Varrezave.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartja e rrjetit  nga shtyllat e dëmtuara në të rejat.

  21.5.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 35/10[kV] Shtërrpca do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Gotovusha Brodi (kodi: 40044005 ) nga ora 09:30 deri në ora 14:30

  Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovcë (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës.

  21.5.2023

  Punime nga pala e tretë

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Gjakova III do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Dalja 40 (kodi: 81084023) prej orës 09:00  deri nëora 16:00.

  Vendet: rrugët: Bajram Curri (2 konsumatorë), Dërgut Vokshi, Ismail Qemali (5 konsumatorë), Marin Barleti (një pjesë), Nënë Tereza, Pjetër Budi, Rruga e UÇK-së, Sadik Pozhegu (5 konsumatorë), Sadik Stavileci, Skënderbeu (2 konsumatorë) dhe Sylejmon Vokshi.

  Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

  21.05.2023

  Punime nga KOSTT-i

  Pejë

  1.

  Nga  TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

  TR 1 (J12), TR 2(27) dhe SSH 10/10kV Isniqi (J14 – Isniqi I) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 00:10  deri në ora 00:30

  Vendet: rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Çamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë), Lagjëja Agim Ramadani, Lagjëja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor, Brigada Kosovare (një pjesë), e Demostratave (një pjesë), Elena Gjika, Elez Geci-Maxhun Berisha (një pjesë), Luan Haradinaj, Osmon Cacaj (një pjesë), Salih Çeku (një pjesë) dhe Skenderbeu (një pjesë) dhe Manastiri i Deçanit në Deçan; fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë), Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk, Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh, Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët, Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej, Llukë e Epërme, dhe Hylaj.

  Arsyeja:Punime nga KOSTT-ikalimi i ngarkesës nga TR1 20 (MVA) në  TR2 31.5 (MVA) pasi TR1 20 (MVA) – Remont.

  22.5.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Gjilan

  1.

  Nga NS 110/10 [kV] Kamenicë do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.

  Mitrovicë

  1.

  Nga Stabilimenti 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllave 10 [kV] degëzimi për Rahovë.

  2.

  Nga Stabilimenti 10[kV] Shupkovcido të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Villa Lux (Kodi: 70000106 ) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Një pjesë e rr. Minatorët e Trepçës.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i ndërprerësit.

  Prizren

  1.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Prizreni 1do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Bodrumi (kodi: 30000014) prej ores 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

  2.

  Nga NS 35/10 [kV] Dragashi do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Restelica (kodi: 30036002 prej ores 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve te dëmtuara).

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Xërxë do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Ratkoci (kodi: 82081006prej orës 10:00 deri në ora 14:00

  Vendet: Fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyera ne TM degëzimi afër TS Ratkoci V kodi-820810060012.

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 110/6 [kV] Hani I Elezit do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] G 03 Paldenica (kodi: 42000004prej ores 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Paldenica, Pompa “Alba oil”, Axhamt, Dimca, Dremjak.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linajve shpërndarëse nga vegjetacioni.

  22.05.2023

  Punime në projekte investive

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 35/10 [kV] Malisheva do të ndërprehet:

  Nga Dalja 10[kV] Malisheva

  Pa tension mbesin këta NS 10/0.4 [kV]:

  NS 10/0.4 [kV] Te tregu ( kodi: 82082004001) nga ora 09:00 deri në ora 11:00

  NS 10/0.4 [kV] Dardania(përball kek-ut) ( kodi: 82082004027) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Pavarësia, Rilindja Kombëtare.

  Arsyeja:  Projekte investive, lidhja e kabllove të reja në ormanin e tensionit të ulët.

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] J35 Veterniku II (kodi: 19000035)nga ora 09:00 deri nëora 12:00

  Vendet: Një pjesë e fshatit Çagllavicë duke filluar nga rrethi (Spari), rruga (bizneset) përgjatë Magjistrales Prishtine, fshati Llapnasellë deri te rrethi i lagjes Marigona.

  Arsyeja:  Demontimi i shtyllave ekzistuese.

  2.

  Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

  Në NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im do të mbesin pa tensionkëta  NS-a nga ora 12:00 deri nëora 15:00

  1.         NS 10/0.4kV  Llapanasella 3  (kodi: 19000035121)

  2.         NS 10/0.4kV Llapanasella 1   (kodi: 19000035123)

  3.         NS 10/0.4kV Llapanasella 2   (Kodi: 19000035122)

  4.         NS 10/0.4kV Kamp shtëpiza- Petrit Deçani   (Kodi: 19000035011)

  5.         NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013)

  6.         NS 10/0.4kV NTP” Arbëria“(Çlirimi) (Kodi: 19000035016)

  7.         NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla L.P.  (Kodi: 19000035020)

  8.         NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)       (Kodi: 19000035028)

  9.         NS 10/0.4kV Petroll Company           (Kodi: 19000035029)

  10.       NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)      (Kodi: 19000035097)

  11.       NS 10/0.4kV UKABI  (Kodi: 19000035098)

  12.       NS 10/0.4kV Marigona 3       (Kodi: 19000035099)

  13.       NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.       (Kodi: 19000035100)

  14.       NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi: 19000035101)

  15.       NS 10/0.4kV Autosallon Toni (Kodi: 19000035105)

  16.       NS 10/0.4kV Shaip Kadriu     (Kodi: 19000035153)

  17.       NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Toverlani) (Kodi: 19000035247)

  18.       NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)         (Kodi: 19000035003)

  19.       NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)     (Kodi: 19000035004)

  20.       NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”       (Kodi: 19000035156)

  21.       NS 10/0.4kVGani Aliu            (Kodi: 19000035161)

  22.       NS 10/0.4kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164)

  23.       NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk            (Kodi: 19000035237)

  24.       NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO (Arif Elshani)     (Kodi: 19000035039)

  25.       NS 10/0.4kV Fura  Kobake    (Kodi: 19000035042)

  26.       NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci     (Kodi: 19000035044)

  27.       NS 10/0.4kV Albert Rudari    (Kodi: 19000035045)

  28.       NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-obj banesor     (Kodi: 19000035047)

  29.       NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha    (Kodi: 19000035048)

  30.       NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.  (Kodi: 19000035137)

  31.       NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa)          (Kodi: 19000035012)

  32.       NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk)            (Kodi: 19000035043)

  33.       NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni     (Kodi: 19000035049)

  34.       NS 10/0.4kV Bet.FITORJA   (Kodi: 19000035104)

  35.       NS 10/0.4kV Basri Shahini     (Kodi: 19000035108)

  36.       NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapla Selle         (Kodi: 19000035109)

  37.       NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist         (Kodi: 19000035113)

  38.       NS 10/0.4kVLl. Sello 4           (Kodi: 19000035120)

  39.       NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129)

  40.       NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica      (Kodi: 19000035138)

  41.       NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk            (Kodi: 19000035146)

  42.       NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159)

  43.       NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk      (Kodi: 19000035162)

  44.       NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci       (Kodi: 19000035163)

  45.       NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”            (Kodi: 19000035240)

  46.       NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K         (Kodi: 19000035241)

  47.       NS 10/0.4kV Besim Hetemi    (Kodi: 19000035245)

  48.       NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi     (Kodi: 19000035248)

  49.       NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”         (Kodi: 19000035249)

  50.       NS 10/0.4kV Te Fati IM         (Kodi: 19000035264)

  51.       NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY                                              (Kodi: 19000035276)

  52.       NS 10/0.4kV DIZI METAL SH.P.K  Idriz Hasani                             (Kodi: 19000035271)

  53.       NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035270)

  54.       NS 10/0.4kV EURO ABI”SHPK-                                                       (Kodi: 19000035286)

  55.       NS 10/0.4kV AMERICAN HOSPITAL KOSOVA II SH.P.K  K. A.   (Kodi: 19000035290)

  56.       NS 10/0.4kV Fitim Lutfi Hasani                                                      (Kodi: 19000035273)

  57.       NS 10/0.4kV Veprim Hajredin Karaçica                                        (Kodi: 19000035302

  Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

  Arsyeja:  Projekte investive, demontimi i shtyllave ekzistuese.

  2.

  Nga NS 220/10[kV] Drenasi do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Orllati (Kodi: 16100005nga ora  09:00 deri nëora 17:00

  Vendet: Orllati, një pjesë e Llapushnikut, një pjesë e Komoranit, një pjesë e Korerticës së Ulët, Zabeli  i Ulët.

  Arsyeja:  Projekte investive, energjizimi i transformotorit të ri dhe linjes së 10kV.

  3.

  Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] J24 Diletacioni( kodi: 11000007nga ora 10:00 deri në ora 12:00

  Vendet: Diletacioni, një pjesë e rr.Bajram Kelmendi dhe një pjesë e rr. Mustafa Kruja.

  Arsyeja:  Projekte investive, verifikimin e kabllove ekzistuese XHE për projektin LOT 36 P2-P3_Feeder 3.

  22.5.2023

  Punime nga pala e tretë

  Mitrovicë

  1.

  Stabilimenti 10 [kV] Shupkovci

  Nga Dalja 10[kV] Parku i Biznesit do të ndërprehen:

  Këto NS 10/0.4 [kV] nga ora 11:00 deri në ora 16:00

  NS 10/0.4[kV] TS    Parku Bisnesit  2            (Kodi: 70000105025)

  NS 10/0.4[kV] TS    Parku  Bisnesit 2            (Kodi:70000105018)

  Vendet: Një pjesë e rr. Dëshmorët 1903, biznese.

  Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

  2.

  Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] J18 Model Sllovenia (kod: 15018005) nga ora 09:00 deri në ora 10:00

  Vendet: Një pjesë e rr. Naim Syla dhe objekti banesor- Riinvest kompleks.

  Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar,

  Gjakovë

  1.

  NS 110/10 [kV] Gjakova 2

  Nga Dalja 10[kV] Acetileni do të ndërprehen në Stabiliment tek Gjykata :

  Këto NS 10/0.4 [kV] nga ora 09:00 deri në ora 14:00

  NS 10/0.4[kV] Shkelzen Roka            (Kodi: 81000001023)

  NS 10/0.4[kV] AUB Construction Group shpk          (Kodi: 81000001024)

  Vendet: Një pjesë e rr. Tirana,Shkelzen roka dhe AUB Construction Group shpk

  Arsyeja: punime sipas PEE dhe Projektit te aprovuar.

  Prizren

  1.

  Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] J17 Zona Industriale (kodi: 32000025) nga 11:00 deri në ora  17:00

  Vendet: Bizneset në Zonën Industriale.

  Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit eletro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

  23.5.2023

  Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  Pejë

  1.

  Nga NS 110/35/10[kV] Peja 1 do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Fusha e Pejës (Kodi: 50000009) prej orës 10:00 deri në  ora 15:00

  Vendet: Rrugët: Fadil Nimani (një pjesë), Fatos Ademaj (një pjesë), Fusha e Pejës,  Gani Daci (një pjesë), Ramë Geci, Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit (një pjesë) dhe Zhuj Selmani. Fshatrat: Bllagaj, Katundi i Ri (një pjesë), Llabjan, Lluga e Drinit (një pjesë), Nabergjan, Nakëll, Qunguri, Qyshk (një pjesë), Treboviq, Vitomiricë (një pjesë) dhe Zahaq (një pjesë).

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive Ndërrim i shtyllave të TM, bartje e rrjetit, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

  2.

  Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] J15 – Qyteti Klina (Kodi: 52000012) prej orës 11:00 deri në  ora 14:00

  Vendet: Rrugët: Abedin Rexha, Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Ded Gjon Luli (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë),  Isa Boletini (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Maluzhganë (një pjesë), Marija Shllaku (një pjesë), Mehdi Morina (një pjesë), Mujë Krasniqi, SHeshi Mujë Krasniqi, Qendra Zejtare (një pjesë), Skender Rexhepi dhe një pjesë e rrugës Struga.

  Arsyeja: Mirëmbajtje peventive, ndërrimi i shtyllë  të tensionit të mesëm,  TS Gërmia montim i bazave të siguresave 10kV.

  Prishtinë

  1.

  Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Ballovci (kodi: 14000008 ) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

  Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqicë.

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

  Gjilan

  1.

  Nga NS 110/35/10 [kV] Vitia do të ndërprehet:

  Dalja 10 [kV] Begunca  (kodi: 61067010  prej orës 10:00  deri në ora 14:00      

   Vendet: Fshatrat: Beguncë, Letincë, Lubishtë, Ramnishtë (një pjesë) dhe Vërnakollë (një pjesë).

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave, përforcim i rrjetit.

  Ferizaj

  1.

  Nga NS 110/6 [kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

  Dalja 6 [kV] G 01 Glloboçica (kodi: 42000002  nga ora 09:00 deri në ora 16:00

  Vendet: Fshatrat: Seçishtë, Fusha e Seçishtës, Glloboçicë, Gorancë, Hani Elezit (një pjesë), Krivenik, Lagja e Maliqëve (një pjesë), Lagja e Re dhe Rezhancë, si dhe rrugët: Të përndjekurve dhe një pjesë e rrugës UÇK.

  Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

  Gjakovë

  1.

  Nga NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Dobroshi  (kodi: 80080007prej orës 12:00 deri në ora 12:30

  Vendet: Fshatrat: Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubull; rrugët: Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumator) dhe Nënë Tereza ( konsumator).

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i mbrojtjes rele.

  2.

  Nga NS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

  Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009)  nga ora 13:00 deri në ora 13:30

  Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator); rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumatorë) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

  Arsyeja: Ndërprerje për siguri, testimi i mbrojtjes rele.

  Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

  Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet, vendet që do të mbesin pa rrymë
  Nga Rubrika
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia në konferencën “Preferencat Gjinore dhe Aborti Selektiv – Diskriminimi Gjinor dhe Praktika të Dëmshme ndaj Vajzave”, ka...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Policia e Kosovës ka njoftuar se Njësia për Hetimin e Krimeve ekonomike dhe Korropsionit në Prishtinë, pas një pune hetimore ka arritur...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Jetlir Zyberaj, këshilltar i Behgjet Pacollit ka treguar njohjen e ish-presidentit të Kosovës me Naim Murselin, i cili porositi vrasjen e gruas...
  Të tjera
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, ka thënë se Forcat e Armatosura Shqiptare po shkëlqejnë në misione ndërkombëtare...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, të shtunën pritet ta mbledh Këshillin Drejtues të Lidhjes Demokratike të Kosovës për t’ua prezantuar dhe zgjedhur...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka reaguar pas raportimeve për operacionin e kryer pa anestezion dhe mosoperimin e një pacienti...
  Kronika04 Dhjetor 2023
  Janë lënduar katër persona në një aksident trafiku në rrugën Prishtinë-Gjilan. Për Front Online detaje ka dhënë zëdhënësja e Policisë së Kosovës...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Këshilli për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Njeriut ka reaguar ndaj vendimit të Gjykatës Speciale që t’ua ndalojë vizitat, telefonatat...
  Lajme04 Dhjetor 2023
  Është rivarrosur trupi i Liridona Ademajt në fshatin Rracaj të Gjakovës. Ajo me kërkesë të familjes është zhvarrosur nga varrezat e fshatit...

  FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.