Auto

Më e shtrenjtë se një makinë: SSD më e madhe në botë që kushton mijëra dollarë

Më e shtrenjtë se një makinë: SSD më e madhe në botë që kushton mijëra dollarë
12:57 | 09 Korrik 2020

SSD më e madhe në botë ka çmimin e saj dhe kjo tani është njoftuar zyrtarisht për herë të parë.

Çmimi i SSD më të madh në botë u publikua në faqen e saj të internetit dhe është e lehtë për t’u krahasuar atë me prodhuesit e produkteve të tjera ose edhe makinave, transmeton Telegrafi.

SSD 50 TB kushton 12,500 dollarë ndërsa versioni 100 TB kushton 40,000 dollarë.

ExaDrive vjen me një garanci pesë-vjeçare.

Me një fjalë, nëse jeni duke kërkuar një “përbindësh SSD”, atëherë Samsung ofron një zgjidhje për ju.

Këto pajisje pritet të dalin shumë shpejtë në treg.

Apliko online për kredi në IBAS, përfito subvencionim nga Qeveria

Të tjera