[wp-story]

Lajme

Kuvendi shkon në pauzë

Kuvendi shkon në pauzë
14:38 | 18 Shtator 2020

Pas diskutimeve rreth tri orëshe për fillimin e vitit të ri shkollor, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë shkuar në pauzë deri në orën 15:30.

Iniciuesja e interpelancës së ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, Arbërie Nagavci kërkoi bashkëpunim të grupeve parlamentare për të harmonizuar një rezolutë për procesin mësimor.

Pas kësaj pike në rend të ditës janë edhe interpelanca e ministrit të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera