Ekonomi

Kuqi: Pas emërimit të bordit, do të gjendet zgjidhje për pagat e punëtorëve

Kuqi: Pas emërimit të bordit, do të gjendet zgjidhje për pagat e punëtorëve
14:37 | 22 Korrik 2020

I pyetur se a rrezikohet që punëtorët e Telekomit të mbesin pa paga, ministri i Ekonomisë Blerim Kuqi ka thënë se një gjë e tillë do të merrë zgjidhje konkrete pas emërimit të Bordit.

“Ne do të mundohemi sa më shpejt me marrë vendimin duke pasur parasysh një gjendje të re. Me tërheqjen e Bordit sa më shpejtë të marrim vendimin komform ligjeve që janë në fuqi, normalisht që në këtë pjesë është aktivizuar edhe Kryeministri edhe stafi i tij bashkë me ministrinë Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit jemi duke biseduar dhe po shpresoj që do të dalim me një zgjidhje krejtësisht konkrete”, ka thënë Kuqi për Front Online.

Bordi i përkohshëm i Telekomit i emëruar nga Qeveria të cilën e udhëhiqte Albin Kurti mbrëmë ka dhënë dorëheqje pasi përmbaruesi ka tërhequr nga xhirollogaria e kësaj ndërmarrjeje mjete për aq sa ka pasur në llogari bankare./Front Online/

 

Çmime më të lira të naftës dhe oferta fantastike në Petrol Company

Të tjera