Bota/Rajoni

KSHZ: Dalja në votime deri në ora 19:00, është 45.77 për qind

KSHZ: Dalja në votime deri në ora 19:00, është 45.77 për qind
20:01 | 15 Korrik 2020

Deri në ora 19:00, në Maqedoninë Veriore gjithsejtë kanë votuar 830.370 qytetarë apo 45.77 për qind e votuesve.

Dalje më e madhe është regjistruar në njësinë e katërt zgjedhore kurse dalja më e ulët është regjistruar në njësinë e gjashtë zgjedhore.

Njësia e Parë Zgjedhore 47.4%

Njësia e Dytë Zgjedhore 43.04%

Njësia e Tretë Zgjedhore 51.52%

Njësia e Katërt Zgjedhore 53.44%

Njësia e Pestë Zgjedhore 44.89%

Njësia e Gjashtë Zgjedhore 35.49%

Sipas Njësive Zgjedhore, komunat me dalje më të madhe janë:

1. 47.4% – Makedonski Brod

2. 43.4% – Butel

3. 51.52% – Berovë

4. 53.24% – Gjevgjeli

5. 44.89% – Vevçani

6. 35.49% – Bërvenicë

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera