Gjuha:
×
Etiketë: kshz
Bota/Rajoni16 Korrik 2020
LSDM uron të gjithë qytetarët për zgjedhjet parlamentare të suksesshme, demokratike dhe të përsosura të fituara nga opsioni që ofron një të ardhme të sigurt për Maqedoninë e Veriut, thonë nga partia. Nga tje theksojnë...
Bota/Rajoni15 Korrik 2020
Deri në ora 19:00, në Maqedoninë Veriore gjithsejtë kanë votuar 830.370 qytetarë apo 45.77 për qind e votuesve. Dalje më e madhe është regjistruar në njësinë e katërt zgjedhore kurse dalja më e ulët është...
Bota/Rajoni15 Korrik 2020
Deri në ora 17:00, në Maqedoninë Veriore kanë votuar gjithsejtë 703.597 qytetarë apo 38.78 për qind e votuesve. Sipas njësive zgjedhore, njësia e katërt ka jehonën më të madhe të votuesve deri në ora 17:00,...
Bota/Rajoni02 Korrik 2020
Gjithsej 1.814.263 qytetarë kanë të drejtë vote në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara për më 15 korrik. Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) dje e mbylli Listën zgjedhore. Në ndërkohë, fushata vazhdon me tempo edhe...
Bota/Rajoni28 Qershor 2020
Këshilli i veçantë zgjedhor (KVZ), i cili do ta zbatojë votimin më 13 korrik në shtëpitë e personave të cilët janë të infektuar me Kovid-19 dhe personat të cilët janë në vetizolim do të përbëhet...
Bota/Rajoni22 Qershor 2020
Ekipet e KSHZ-së, të përbëra nga anëtarë të punësuar në zyrat rajonale të Komisionit dhe kryetarë të komisioneve zgjedhore komunale, këto ditë janë në terren në inspektim dhe konfirmim të gjendjes faktike të vendvotimeve dhe...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.