Lajme

Kryeziu: Kurdo që Kurti kthehet në Qeveri, do t’i forcojë raportet Kosovë-Izrael

Kryeziu: Kurdo që Kurti kthehet në Qeveri, do t’i forcojë raportet Kosovë-Izrael
00:18 | 09 Shtator 2020

Republika e Kosovës asnjëherë nuk ka pasur problem njohjen e shtetit të Izraelit, ka thënë Zëdhënësi i Vetëvendosjes Përparim Kryeziu, pas reagimeve të shefit të tij, që nëse vie në pushtet, nuk do ta implementojë marrëveshjen e Washingtonit.

”Nuk ka qenë Kosova asnjëherë kundër njohjes së Izraelit”.

”Nëse gatishmëria qëndron e njëjtë, kurdo që Kurti të kthehet prapë në zyrën e kryeministrit, njohja do të mirëmbahet e marrëdhëniet diplomatike do të forcohen”.

”Nuk mendoj që janë dëmtuar raportet nëse ne kemi përpara interesin e Republikës së Kosovës”.

”Nuk ka rrjedhë logjike që Albin Kurti të jetë anti-amerikan, në një shtet i cili është pro-amerikan”.

”Ne po themi: Nuk mund të jetë Kurti anti-amerikan, kur krejt çka kërkon Kurti është mbrojtje dhe avancim i interesave të Republikës së Kosovës”, deklaron Kryeziu.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera