[wp-story]

Infografika

Kosova dhe Shqipëria në fund “të pusit” në rajon për teste të COVID-19

Kosova dhe Shqipëria në fund “të pusit” në rajon për teste të COVID-19
13:31 | 31 Korrik 2020
“Petrol Company” ul çmimet për 15 %. Ja sa kushton një litër naftë

Të tjera