Tenderët

Komuna e Fushë Kosovës i jep tender kompanisë me çmimin më të shtrenjtë (dokument)

Komuna e Fushë Kosovës i jep tender kompanisë me çmimin më të shtrenjtë (dokument)
10:58 | 11 Mars 2020

Komuna Fushë Kosovës i ka dhënë tender prej 832,100 euro kompanisë “C.I.K” nga Ferizaj, ndonëse oferta e kompanisë “Olive Medica” nga Prishtina ka qenë më e lirë për 133,550 euro.

 

Kompania e cila ka ofertuar me çmimi më të lartë është shpërblyer me tender nga komuna e Fushë Kosovës, e cila që disa mandate drejtohet nga Burim Berisha nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK).

Në dokumentet e siguruara nga “Front Online” shihet se në tenderin “Ofrimi i shërbimeve sociale, shëndetësore dhe të tjera në Komunën e Fushë-Kosovës” kanë aplikuar gjithsejtë tre kompani.

Sipas dokumenteve kompania “C.I.K” nga Ferizaj, e cila është rekomanduar për kontratë nga kjo komunë pa ofertuar me 832,100 euro, kompania “Medina” nga Ferizaj ka aplikuar me 791,000 euro, deri sa kompania e tretë “Olive Medica” nga Prishtina ka ofertuar me 698,550 euro, raporton “Front Online”.

Nëse ndonjëri nga Operatoret Ekonomik të pa kënaqur nuk ankohen në Autoritetin Kontraktues e në Organin Shqyrtues të Prokurimit, kontrata mes komunës së Operatorit Ekonomik fitues do të nënshkruhet 13.03.2020, raporton “Front Online” / Front Online /

Prince Espresso miku më i mirë i yjeve të Sunny Hill Festival

Të tjera